Ambasada Amerikane, thirrje shtetasve të vet: Rrini larg turmave

Ambasada e SHBA në Tiranë i ka bërë thirrje të gjithë shtetasve amerikanë që jetojnë në Tiranë që të tregojnë kujdes dhe të jenë të vëmendshëm për protestën që do të organizohet nesër nga Partia Demokratike. Ashtu si në çdo rast tjetër protestash, Ambasada Amerikane paralajmëron qytetarët e saj, që të evitojnë turmat.