Bota

SHBA heq dorë nga pezullimi i vaksinës Johnson & Johnson

Pas 11 ditësh pezullim, rregullatorë shëndetësorë amerikanë kanë hequr dorë nga pezullimi i vaksinës Johnson & Johnson, por do ta bëjnë me një etiketë paralajmëruese rreth potencialet për mpiksje jashtëzakonisht të rralla të gjakut. Pesëmbëdhjetë …..

Art&Kulture

Pse njerëzit s’mund të kenë sy të zinj?

Ngjyra e syve vazhdon të zhvillohet dhe të ndryshojë derisa jemi rreth 3 vjeç. Sidoqoftë, është e pamundur që sytë e njeriut të kenë ndonjëherë ngjyrë tërësisht të zezë. Ata thjesht duken të tillë në …..

1 2 3 5