Kapet një tjetër paisje përgjimi në Rinas


Warning: trim() expects parameter 1 to be string, array given in /home/terminal/radiostar.al/v2/wp-content/plugins/wp-embed-facebook/inc/Helpers.php on line 22

Kapet një tjetër pajisje përgjimi që tentohej të futej në Shqipëri. Shoqëruesi i saj, shtetasi grek Irakli Joanis u ndalua nga policia në Aeroportin e Rinasit e po merret në pyetje për të mësuar qëllimin dhe destinacionin e saj. Kjo nuk hera e parë kur të tilla aparatura përgjimi hyjnë në Shqipëri. I bujshëm ishte rasti i IMSI Catcher-it, pajisjes për të cilën opozita tha se janë kryer përgjime të paligjshme, por këto pretendime mbetën të paprovuara.