Nga Selia PD-së, Ekelejd Alibeaj: Rama “arkitekt” i politikës makabre

Partia Demokratike: Enkelejd Alibeaj ka lëshuar disa akuzash në drejtim të kryeministrit Rama dhe qeverisë së tij. Në emër të Opozitës, ai tha se Rama është arkitekt i kësaj politike makabre. Sipas Alibeajt, opozita ka denoncuar në shumë raste implikimin e punonjësve të Policisë së Shtetit në trafikun e drogës, ndaj përsëriti nevojën që vendi të krijojë një qeveri antimafie.