Projekt për rritjen e lexueshmërisë për nxënësit


Warning: trim() expects parameter 1 to be string, array given in /home/terminal/radiostar.al/v2/wp-content/plugins/wp-embed-facebook/inc/Helpers.php on line 22

Bashkia e Tiranës u fokusua gjatë këtij viti në ndërtimin e shkollave, palestrat e të cilave do të jenë në shërbim të nxënësve, por dhe të komunitetit. Kreu i bashkisë, Erion Veliaj, inspektoi përfundimin e punimeve të rikonstruksionit të palestrës së shkollës së mesme “Sinan Tafaj”. Veliaj bëri të ditur gjithashtu edhe nismën e Bashkisë së Tiranës për ti dhuruar çdo maturanti, në fund të shkollës, edhe një set me veprat e shkrimtarit të njohur shqiptar, Dritëro Agolli, që u nda nga jeta, pak javë më parë.