Dikur këngëtare, tani specialiste në Ujësjellës: Zajminës i nxjerrin dokumentin

Sipas asaj që shkruhet në dokument, Zajmina Vasjari është emëruar në
këtë detyrë në datë 10.06.2021 dhe kategoria e pagës është “Punonjëse e
kategorisë së Parë”.

Vendimi mban firmën e drejtorit të Ujësjellësit Spartak Kovaçi.

Vasjari
qëndron prej shumë kohësh e tërhequr nga bota e muzikës. Ajo është e
martuar me biznesmenin Klodian Asllani, me të cilin ka edhe një vajzë.