Orari: Nga e Hëna në të Shtune nga ora 10:00 deri në orën 12:00

Mirmëngjes në Star

Mirmëngjes në Star| Programi i përditeshen në Radio si dhe transmetohet në WebTv. Programi përfshin leximin e shtypit të ditës, Horoskopin e informacionit më të nevojshëm për mëngjesin
 

Mirmëngjes në Star

Mirmëngjes në Star| Programi i përditeshen në Radio si dhe transmetohet në WebTv. Programi përfshin leximin e shtypit të ditës, Horoskopin e informacionit më të nevojshëm për mëngjesin

Mirmëngjes në Star

Mirmëngjes në Star| Programi i përditeshen në Radio si dhe transmetohet në WebTv. Programi përfshin leximin e shtypit të ditës, Horoskopin e informacionit më të nevojshëm për mëngjesin

Mirmëngjes në Star

Mirmëngjes në Star| Programi i përditeshen në Radio si dhe transmetohet në WebTv. Programi përfshin leximin e shtypit të ditës, Horoskopin e informacionit më të nevojshëm për mëngjesin