• Emisione

    Bujqësia në Fokus

    Emisioni “Bujqesia ne Fokus” në Radio dhe Televizion si dhe transmetohet në WebTv. Programi eshte i fokusuar ne fushen e Bujqesise .
  • Emisione

    Mirmëngjes në Star

    Mirmëngjes në Star| Programi i përditeshen në Radio dhe Televizion si dhe transmetohet në WebTv. Programi përfshin leximin e shtypit të ditës, Horoskopin e informacionit më të nevojshëm për mëngjesin .

EMISIONE Në RADIO

Emisione

Bujqësia në Fokus

Emisioni “Bujqesia ne Fokus” në Radio dhe Televizion si dhe transmetohet në WebTv. Programi eshte i fokusuar ne fushen e Bujqesise .

Emisione

Mirmëngjes në Star

Mirmëngjes në Star| Programi i përditeshen në Radio dhe Televizion si dhe transmetohet në WebTv. Programi përfshin leximin e shtypit të ditës, Horoskopin e informacionit më të nevojshëm për mëngjesin .

Politikë

Më 24 korrik Meta i rikthehet LSI

Deklarata e Tedi Blushit  Presidenti i Republikës, Sh.T.Z Ilir Meta falenderon Kryetaren e LSI, znj.Monika Kryemadhi për reflektimin e saj lidhur me lënien e mandateve dhe bojkotin e zgjedhjeve vendore, që e mbifuqizuan pushtetin e Me shume…..

Nuk ka reklama

politike

Politikë

Më 24 korrik Meta i rikthehet LSI

Deklarata e Tedi Blushit  Presidenti i Republikës, Sh.T.Z Ilir Meta falenderon Kryetaren e LSI, znj.Monika Kryemadhi për reflektimin e saj lidhur me lënien e mandateve dhe bojkotin e zgjedhjeve vendore, që e mbifuqizuan pushtetin e Me shume…..

Aktualitet

SHIT-BLERJE