• Emisione

  Bujqësia në Fokus

  Emisioni “Bujqesia ne Fokus” në Radio dhe Televizion si dhe transmetohet në WebTv. Programi eshte i fokusuar ne fushen e Bujqesise . Ndajeni këtë me të tjerët:TwitterFacebookWhatsApp
 • Emisione

  Preferenca muzikore

  Nga e Hëna në të Shtune nga ora 10:00 deri në orën 12:00 Ndajeni këtë me të tjerët:TwitterFacebookWhatsApp
 • Emisione

  Mirmëngjes në Star

  Mirmëngjes në Star| Programi i përditeshen në Radio dhe Televizion si dhe transmetohet në WebTv. Programi përfshin leximin e shtypit të ditës, Horoskopin e informacionit më të nevojshëm për mëngjesin . Ndajeni këtë me të Me shume.....

EMISIONE Në RADIO

Nuk ka reklama

politike

Aktualitet

SHIT-BLERJE