Mirmëngjes në Star

Mirmëngjes në Star| Programi i përditeshen në Radio dhe Televizion si dhe transmetohet në WebTv. Programi përfshin leximin e shtypit të ditës, Horoskopin e informacionit më të nevojshëm për mëngjesin .